Uutisia

SSK:n kirjoituskilpailu 2011

Huumorinovellikilpailun voittajat julkistettu

YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.
Huumorinovellikilpailun voittajakolmikko Etelä-Suomen Sanomien Ilkka Kuosmasen haastateltavana. Tuomaristo päätti, että kaikki kolme ovat jaetulla ykkössijalla. Vasemmalla Teuvo Ruohoranta, nimimerkki Konrad Korppi, keskellä istumassa Helena Moisio, nimimerkki Kottaraenen ja oikealla Telle Talvitieva, nimimerkki Hulda. Talvitieva on Sysmästä ja Ruohoranta ja Moisio ovat lahtelaisia. Onnittelut voittajille!

 

Huumorinovellikisan voittajakolmikon novellit
 

Voittajakolmikon novellit olivat luettavissa Lahden kaupunginkirjaston nettisivulla, mutta linkki on poistettu kirjaston nettisivulta kirjaston nettisivumuutosten takia.

- S.P. 10.3.2014 -

 

Huumorinovellikilpailussa 54 kirjoittajaa


Salpausselän Kirjailijoiden kaikille ja kaikenikäisille Päijät-Hämeen alueen kirjoittajille järjestämä huumorinovellikilpailu “RIEMU REPEÄÄ!” voittajat julkistettiin Sysmän Kirjakyläpäivillä perjantaina 8.7. klo 13.00 Sysmän torilla, jossa Kirjakyläpäivät pidetään. Palautetilaisuus kolmelle parhaalle pidettiin palkintojenjaon ja lehdistön haastattelun jälkeen Sysmän Kirjakaupassa, joka tarjosi voittajille pullakahvit.

 

Kilpailutekstit netistä 

Huumorinovellikilpailun voittajakolmikon tekstit olivat Lahden kaupunginkirjaston nettisivulla luettavissa, mutta kirjaston nettisivumuutosten takia v. 2014 alussa tekstit ovat poistuneet.

Muidenkin kilpailuun osallistuneiden tekstejä on toivottu nettisivuille luettavaksi, mutta koska suurin osa teksteistä on toimitettu paperikopioina, niiden uudelleenkirjoittaminen on erittäin työlästä, joten tekstejä ei julkaista.

Kiitämme kaikkia osallistumisesta. Kirjoittajia oli 54 ja tekstejä saapui hiukan yli 120. 

 

PDF-tiedostoHuumorinovelli_A4-mainos_jeattavaksi.pdf (919 kB)
Tulostettava Huumorinovelli-kilpailun mainos

Lisätietoja kilpailusta tarvittaessa Sirpa Papinaholta, puh. 050 3012580 tai sähköpostilla sirpa.papinaho(at)gmail.com