Rehula, Leena

Leena Rehula ja hänen runokirjansa Lentävien terälehtien lumessa.

Leena Rehula on orimattilalainen runoilija, jolta ilmestyi 18.3.2009 lyriikan ja sävelten kirja Lentävien terälehtien lumessa Kirjapaja-kustantamon kustantamana. Kirjan lopussa on Kaj Chydeniuksen tekemiä sävellyksiä kirjan runoihin nuotteineen.

 

Ote kirjan takakannesta:

"Leena Rehula on kirjoittanut sykähdyttäviä runoja, joissa rakkaus ja muistot puhkeavat elämään. Kaj Chydenius on tehnyt runoihin sävellyksiä, joita on esitetty useissa eri tilaisuuksissa. Tähän kirjaan on runojen oheen koottu soittajien ja laulajien iloksi kymmenen laulua nuotteineen.

Leena Rehula on orimattilalainen taiteilija ja viljatilan emäntä. Kaj Chydenius kuuluu Suomen tunnetuimpiin säveltäjiin."

 

Muu tuotanto

Leena Rehula on mukana runoineen myös monissa Orimattilan Taideyhdistyksen julkaisemissa runoantologioissa, muun muassa loppukesällä 2009 ilmestyneessä Kaukana siintää unien sininen vuori -antologiassa ja aikaisemmin julkaistuissa antologioissa sekä CD-levyllä KAJ CHYDENIUS YSTÄVINEEN: Punasukkaballadi - lauluja orimattilalaisten runoilijoiden teksteihin

 

Lisätietoja Leena Rehulasta:

Leenan oma nettisivusto