Kirjasammon kirjakalenteri

22.5.2014

Yle Kirjakalenterista näkee nopeasti ja laajasti, mikä kirjallisuuden maailmassa on tällä hetkellä ajankohtaista ja mistä keskustellaan. Kalenteri linkittyy sekä Yle Areenaan että Kirjasammon teos- ja kirjailijatietoihin.

YLE KIRJAKALENTERISSA on lueteltu viikoittain, kuukausittain tai ohjelmasarjoittain TV- ja radio-ohjelmat, joissa kirjallisuus on teemana.

Samalta sivulta, yläpalkista, löytyy linkit kirjallisuusblogeihin, lukijoiden tekemiin kirjahyllyihin, joissa suositellaan kirjoja suositellaan luettavaksi, ja Linkit-sivulla on monia mielenkiintoisia kaunokirjallisuuslinkkejä. 

Selaile sisältöjä -sivulta pääsee tutustumaan eri maakuntien kirjailijoihin, kirjallisuuden suuntauksiin ja koulukuntiin, kaikkiin jaettaviin kirjallisuuden palkintoihin, selailemaan e-kirjoja jne.

 

Tässä linkki KIRJAKALENTERIIN

 

Kirjasampo.fi / Boksampo.fi on kaunokirjallisuuden verkkopalvelu. Kirjasammon perustiedot ovat peräisin Helmet-kirjastojen tietokannasta. Tietoja on täydennetty mm. kymmenillä tuhansilla asiasanoilla, kansikuvilla ja kirjailijatiedoilla. Kirjasammon kotimaiset kirjailijatiedot koostuvat pääosin Suomen maakuntakirjastojen tekemien kirjailijasivustojen tiedoista.

- S.P -