Frankfurtissa, Saksan ja Puolan rajalla sijaitsevassa Oder-residenssissä on kesällä vielä vapaita aikoja. Residenssiin hakijan tulee olla Särön tai residenssin yhteistyökumppanin jäsen, tai hän voi hakea Särön jäsenyyttä.
Milla Hannula kirjoittaa tietokirjoja lähinnä marginaalinäkökulmista: oudoksutuista ajatuksista, paikoista ja ihmisistä.
Eeva Sollon uuden surutyörunokirjan julkaistustilaisuus on su 18.3. kello 13–15 palvelukeskus Onnelanpolussa, osoite Harjulankatu 1, Lahti. Tilaisuus on 1. kerroksen oleskelutilassa. TERVETULOA!
Sanataiteilija Lealiisa Kivikari on tehnyt runokirjoja, käsikirjoituksia näytelmiin ja konsertteihin sekä kirjoittanut pakinoita ja kuunnelmia radioon. Hän kirjoittaa myös kolumneja.
- No, nythän sinulla on aikaa rustata se kirja. Turhaan sinä noita sairauksiasi märehdit. Ryhdy nyt kokoamaan se perhokalastuskirjasi, sanoi Erkki Norellin kalastuskaveri, WSOY:n kustannusjohtaja Vilho Viksten Erkille, joka oli joutunut liian varhain eläkkeelle.
Lahen lehti -blogi, Lahen ajat -verkkojulkaisu ja pari muuta Lahteen liittyvää julkaisua ovat Sauli Hirvosen hyppysissä.
Annamari Saure on äidinkielen ja kirjallisuuden lehtori, joka on julkaissut lukuisia oppi- ja tietokirjoja.
Kaisa Kurki on kirjoittanut runokirjan Herätetty yö - Pahan prinsessan päiväkirjan. "Millaista on elämä, kun lahkon säännöt vievät pois tavallisesta ihmisen elämästä ja kun kielletty asia, seksuaalisuus ja sen yhden yön odottaminen, muodostuu elämän punaiseksi langaksi?"
Käy tutustumassa Hilja-lastenromaanisarjaa kirjoittavaan Heidi Viherjuureen.
Salpausselän kirjailijoista Runomaratonin tapahtumissa mukana ovat Mila Teräs, Tuulikki Norrlin, Tuula Hämäläinen, Lealiisa Kivikari ja Anna Ihamäki. Ja Kansainvälisen kirjailijakokouksen pääsihteeri / kotimaan sihteeri on Salpausselän kirjailijoiden johtokunnan uusi jäsen Riikka Palander.