Annika Eräpuroa oli kuulemassa runsaasti jäseniä. Kevään jäsentapaamisessa vieraili myös edustajia Kanta-Hämeen kirjailijayhdistys Vana-66 ry:stä ja Etelä-Hämeen kirjoittajayhdistys Janakista.
Uusi jäsenemme Eija Eskola on lahtelainen yhteiskuntatieteiden tohtori, jota kiinnostaa kirjoittaa erityisesti kirjastojen ja lukemisen historiasta sekä elämäkerrallisista aiheista.
Annika Eräpuro on lasten- ja nuortenkirjailija sekä suomentaja ja sanataideohjaaja. Anja Hyvönen on kirjailija ja vapaa toimittaja.
Katriina on muun muassa afrikkalaisen runouden palkittu kääntäjä.
Lahden oma Onerva (15.9.2018)
Kirjailijamme Onerva Vartiainen YLE Radio 1:n Näistä levyistä en luovu -ohjelmassa.
Tuija Idänpirtti on asikkalalainen runoilija, jonka elämään runo tuli kahdeksanvuotiaana. Äidin äiti antoi syntymäpäivälahjaksi Kalevalan.
Heidi Viherjuuren esikoisromaanin Hilja ja vihreän talon kesä käännösoikeudet on myyty Saksaan.
Yhdistys on mukana 14.-17.6.2018 pidettävässä Runomaratonissa. Yhdistyksellä on muun muassa esittely-/myyntipöytä Kansantalon Vaahterasalin aulassa. La 16.6. klo 10 yhdistyksemme johtokunnan jäsen Lealiisa Kivikari haastattelee runoilija Risto Ahtia Risto Ahti -runoseminaarissa.
Sunnuntaina 20.5. klo 15 Lahden Runomaratonin järjestämässä Runokahvilassa ravintola Teerenpelissä, Vapaudenkatu 20 (Lahti) on vuorossa Eeva Sollo. Eevan runoja esittää Vuokko Kautto Päijät-Hämeen Lausujista.
Frankfurtissa, Saksan ja Puolan rajalla sijaitsevassa Oder-residenssissä on kesällä vielä vapaita aikoja. Residenssiin hakijan tulee olla Särön tai residenssin yhteistyökumppanin jäsen, tai hän voi hakea Särön jäsenyyttä.