Tukiainen on kirjoittanut päiväkirjatrilogian Nepalin Himalajalla vaeltamisesta sekä sen jälkeen kolme pyhiinvaellusromaania. Tuorein kirja Pedron tähti, Ranskalaisella tiellä Canterburystä Roomaan, on juuri ilmestynyt.
Kirsti Luova on monipuolinen kääntäjä-kirjailija. Varsinaisen päivätyönsä hän on tehnyt Yleisradiossa kääntäjänä. Hän kirjoittaa ja julkaisee satuja.
Kirjailijoitamme-sivulla Raija Hautalan kirjailijatietoja ajantasaistettu.
Lahtelaisen kirjailijan Eeva Sollon tiedot on lisätty Kirjailijoitamme-sivulle.
Runoilija Eeva Koivurannan kirjailijatiedot on lisätty Kirjailijoitamme-sivulle.
Riikka Palanderin ja Juha Inovaaran kirjailijatiedot löytyvät Kirjailijoitamme-sivulta
Kirja vai sohva? (13.3.2016)
KAIKILLE AVOIN KESKUSTELUTILAISUUS "KIRJASTON KYSELYTUNTI" Lahden kaupunginkirjaston auditoriossa maanantaina 14.3. 2016 klo 18.30.
Palkinto luovutetaan torstaina 28.1.2016 Lahden kaupungintalolla. Tunnustuspalkinto myönnetään ansioituneesta, uutta luovasta ja usein myös pitkäaikaisesta lahtelaisen kulttuurielämän hyväksi tehdystä työstä.
Yhdistyksemme jäsen, näytelmäkirjailija Kari Kitunen osallistui Nastolan Säkenet ry:n kirjoituskilpailuun 'Vasikka' ja nappasi hopeaa runollaan 'Vasikka näki suudelmat'.
Viime vuonna Mila Teräksen Olga Orava ja metsän salaisuus -kirja oli Finlandia Junior -ehdokkaana ja tänä vuonna ehdokkaaksi pääsi Teräksen lastenkirja Hämärinkäinen. Molemmat Mila Teräksen lastenkirjat on kuvittanut Karoliina Pertamo. Finlandia Junior 2015 -voittaja julkistetaan to 26.11.2015.