Lukeminen ja kirjoittaminen ovat osa yksilöiden ja yhteisöjen välistä keskustelua. Muodon ja sisällön selkeyden vaatimus koskee kaikkea julkaistua tekstiä. Ollakseen hyvä myös fiktion on oltava selkeästi ajateltu ja muotoiltu. Monen mielestä juuri hyvässä fiktiossa piirtyy terävämpi kuva elämän todellisuudesta kuin faktoja kertomalla.
Kirjoitusjuoppo (28.7.2010)
Puheenjohtajan palstalla esiteltiin SSKry:n johtokunnan jäsenet. Vuorossa Terhi Willman.
Puheenjohtajan palstalla esiteltiin SSKry:n johtokunnan jäsenet. Vuorossa Mila Teräs.
Vuoden 2010 valmennusohjelmamme Käsikirjoituksesta julkaisuksi käynnistyy aloituskurssilla 4.-8.10. Järvenpäässä.
Puheenjohtajan palstalla esiteltiin SSKry:n johtokunnan jäsenet. Vuorossa Anneli Seppälä.
Salpausselän kirjailijoitten kirjailijat kirjoineen olivat Suomalaisen Kirjakaupan 98-vuotisjuhlaviikolla hyvin esillä 21.-24.4.2010
Runon ja laulun tilaisuus Nykykansan runoja järjestäjänä Salpausselän kirjailijat Runot ja laulut kiinnostivat yleisöä Kalevalan päivänä sunnuntaina 28.2.2010.