SALPAUSSELÄN KIRJAILIJOIDEN UUTISIA

Perinteisessä Uutuuksien illassa maanantaina 29.11.2010 Lahden pääkirjaston auditoriossa klo 18-20 esiteltiin Salpausselän kirjailijat r.y:n jäsenten kirjallinen tuotanto kuluvana vuonna tekijöineen.
Yhteistyökumppanimme, tasokas Lahden Laulajat -kuoro pitää 70 -vuotisjuhlakonserttinsa la 20.11.10 klo 16 alkaen Kalevi Aho -salissa, Hämeenkatu 4, Lahti.
Olen IT-konsultti ja dekkarikirjailija. Ensimmäinen kirjani Haamupari ilmestyi maaliskuussa 2009. Toinen dekkarini ilmestyi maaliskuussa 2010, sen nimi on Sivuaskel. Kummankin kirjan nimi juontaa kansantanssista, joka on mukana kirjoissa päähenkilön, Kristiina Elon, harrastuksena. Kolmas kirja julkaistaan ensi keväänä.
Päijät-Hämeen Lausujat ry järjestää Riimi & Ralli -verstaan, jossa hiotaan ja muokataan omaa ilmaisua ja itseä esiintyjänä yksilöllisin ja yhteisöllisin keinoin.
Lukeminen ja kirjoittaminen ovat osa yksilöiden ja yhteisöjen välistä keskustelua. Muodon ja sisällön selkeyden vaatimus koskee kaikkea julkaistua tekstiä. Ollakseen hyvä myös fiktion on oltava selkeästi ajateltu ja muotoiltu. Monen mielestä juuri hyvässä fiktiossa piirtyy terävämpi kuva elämän todellisuudesta kuin faktoja kertomalla.
RSS ATOM