Salpausselän kirjailijoiden Ilkka Manninen voitti romaanisarjan Päätaloinstituutin vuosittain omakustannekirjailijoille järjestettävässä Möllärimestarikilpailussa. Manninen nappasi sarjassaan voiton kirjallaan Sahlman, vaarallinen vihollinen.
Markkinapäivänä, ke 6.7.2011 klo 12-13 Aulis Piiroinen on kertomassa Aleksanterinkadun myymälässä uudesta kirjastaan Kartanon lapset. Se on jatko-osa keväällä ilmestyneeseen Kartanoelämää-kirjaan.
Sysmän kirjakyläpäivät on 8.–10.7.2011. Tapahtuma on avoinna pe 8.7. ja la 9.7. klo 9-17, su 10.7. klo 9-14. Yhdistyksen jäseniä on haastateltavana haastattelupisteessä perjantaina ja lauantaina.
Lahtelaiskirjailija Seppo Jääskeläinen on julkaissut pakinakokoelman LAHDEN KULMILTA. Teos sisältää 90 juttua asiaa ja huumoria neljännesvuosisadan perspektiivillä arkipäivän näyttökulmasta.
Yhdistyksemme kirjailijan Jarkko Laineen esikoiskirja, fantasiakirja, Tuhkametsän salaisuus -kirja on otettu partiolaisten Tuhkametsä-leirille teemaksi. Partiotehtäviä on suunniteltu kirjan tapahtumien mukaillen.
Ensimmäinen runovideo on jo saanut videokäsikirjoitusluonnoksen
Yhdistyksemme kirjailija, dekkaristi Timo Sandberg kertoo kirjoistaan ja kirjoittamisesta tiistaina 10.5.2011 klo 17.30 alkaen Lahden pääkirjaston auditoriossa.