Dekkaristimme Timo Sandberg, Eija Piekkari ja Aimo Ojanen kertovat la 18.2. klo 11.30 Aino-lavalla miksi kannattaa suosia lähimurhaa, paikallisuutta, kirjoissaan. Sandberg on myös klo 13.30 Janne-lavalla kertomassa Saunamestari-kirjastaan yhdessä Saunamestari Timo Kaukosen kanssa.
Mila Teräksen uutuuskirja on esittelyssä sunnuntaina 19.2. Lahden kirjamessuilla ja 6.3. Suomen lastenkirjakaupassa Helsingissä.
Essi Tammimaan viime vuonna julkaista ja nyt Runeberg-ehdokkaana ollut kirja Paljain käsin on Etelä-Suomen Sanomien verkkolukupiirin kirjana.
Yhdistyksen vuosikokous Lahden pääkirjaston auditoriossa ja kokouksessa mm. johtokunnan jäsenten valinta.
Anneli Seppälä ja Alli Kantola ovat perustaneet uuden kirjoittajapiirin, Luova taide-kirjoitusryhmä 13, jossa Alli Kantola toimii ohjaajana.
Haku Lahden alueen kirjoittajavalmennukseen on alkanut. Aloituskurssi Siikanimessä 8.-11.3.2012.
Salpausselän kirjailijoiden v. 2011 ilmestyneet kirjat esiteltiin Lahden Pääkirjaston auditoriossa tiistaina 29.11.2011.
Salpausselän kirjailijat oli mukana 19.-25.9.2011 Lahden viidennellätoista Ympäristöviikolla, johon yhdistyksen kirjailijat antoivat tekstejään käytettäväksi aamunavauksiksi Päijät-Hämeen alueen kouluille, päiväkoteihin ja palvelutaloihin.
Lahtelaiselta Aulis Piiroiselta on ilmestynyt Kartanoelämää -sarjassa jo kolmas osa. Kartanon naiset -kirjan julkistamistilaisuus pidetään Suomalaisessa Kirjakaupassa Aleksanterinkatu 17. Aiemmin sarjassa on ilmestynyt osat Kartanoelämää ja Kartanonlapset.
Uunituore kirja Lahden punapaidat esittelyssä Lahden Suomalaisessa kirjakaupassa (Aleksanterikatu 17). Kirjan ovat kirjoittaneet Antti Karisto ja Pekka Laaksonen. Lahden punapaidat kertoo Lahden Hiihtoseuran mäkimiesten tarinan.