Lahden Kirjamessut olivat la 2.2. - su 3.2.2013 Sibeliustalossa. Monia yhdistyksen kirjailijoita oli lavalla esittelemässä kirjojaan. Yhdistyksen messupöydän löysi Metsähallista parvelle menevien portaiden juuresta.
Kaksi Topelius-ehdokkuutta, Aukusti-ehdokkuus ja Runomaratonin runoantologiaan pääsy.
Uutuuksien ilta Lahden pääkirjastossa esitteli kirjailijat kirjoineen tiistaina 27. marraskuuta.
Yhdistyksemme kirjailijat esiintyivät Lahden Suomalaisessa Kirjakaupassa syyskuisena torstai-iltapäivänä.
Kokoontumiset tiistaisin klo 18-19.30 Lahden pääkirjaston kokoushuoneessa.
Niin, uskallanko minä häiritä maailmankaikkeutta -näyttely on esillä Lahdessa Fellmanniassa (Kirkkokatu 27) 3.9. – 28.9 2012.
Esikoiskirja Tuhkametsän salaisuus on saanut jatkoa. Nyt Tuhkametsä on sekasorron vallassa.
Heikki Sauren Kirjoituksia maasta on esillä näyttelynä ja runokilpailuna Lahdessa Art Häme 2012 –tapahtumassa 25.8 – 9.9. Malskilla (Päijänteenkatu 11).
Tuhkametsän salaisuus -kirjan kirjoittaja Jarkko Laine on saanut valmiiksi jatko-osan esikoiskirjalleen. Kirja ilmestyy syksyllä. Laineen haastattelu tulee YLE Lahden kanavalta viikolla 33, 13.-18.8.
Dekkaristi Timo Sandberg piipahti 20.6. Lahden Suomalaisessa kirjakaupassa kertomassa uunituoreesta Vainooja-dekkaristaan.