Salpausselän kirjailijat ja Lahden laulajat -kuoro järjestivät perinteisen Kalevalan päivän kulttuuritapahtuman Lahden pääkirjaston auditoriossa sunnuntaina 24.2.2013. Yleisöä oli paikalla 150-160 henkilöä.
Yhdistyksemme runoilijan Aino Partasen suunnittelemia ja valmistamia seinätekstiilejä ja vaatteita sekä hänen kirjoittamiaan runoja on esillä Lahden Aikuiskoulutuskeskuksessa helmikuun ajan. Vasta viikon auki ollut näyttely on ihastuttanut katsojia.
Lahden Kirjamessut olivat la 2.2. - su 3.2.2013 Sibeliustalossa. Monia yhdistyksen kirjailijoita oli lavalla esittelemässä kirjojaan. Yhdistyksen messupöydän löysi Metsähallista parvelle menevien portaiden juuresta.
Kaksi Topelius-ehdokkuutta, Aukusti-ehdokkuus ja Runomaratonin runoantologiaan pääsy.
Uutuuksien ilta Lahden pääkirjastossa esitteli kirjailijat kirjoineen tiistaina 27. marraskuuta.
Yhdistyksemme kirjailijat esiintyivät Lahden Suomalaisessa Kirjakaupassa syyskuisena torstai-iltapäivänä.
Kokoontumiset tiistaisin klo 18-19.30 Lahden pääkirjaston kokoushuoneessa.
Niin, uskallanko minä häiritä maailmankaikkeutta -näyttely on esillä Lahdessa Fellmanniassa (Kirkkokatu 27) 3.9. – 28.9 2012.
Esikoiskirja Tuhkametsän salaisuus on saanut jatkoa. Nyt Tuhkametsä on sekasorron vallassa.
Heikki Sauren Kirjoituksia maasta on esillä näyttelynä ja runokilpailuna Lahdessa Art Häme 2012 –tapahtumassa 25.8 – 9.9. Malskilla (Päijänteenkatu 11).