Uusi johtokunta (8.3.2021)
Salpausselän kirjailijoiden uudet luottamushenkilöt on valittu.
Jäsenille lähtee uusi kirje, jossa ohjeet osallistumisesta 24.2. klo 18 alkavaan vuosikokoukseen.
Tervetuloa yhdistyksen sääntömääräiseen vuosikokoukseen!
Uutuuksien ilta järjestetään Lahden pääkirjastossa (Kirkkokatu 31) tiistaina 17.11. Tulethan paikalle jo klo 17!
Katriina Ranteen ja Uche Ndukan runodialogiteos on ilmestynyt
Eija Eskolan kirjan päähenkilöinä ovat lukijoiden ja kirjastonhoitajien lisäksi vähemmän tunnetut kirjastontarkastajat ja kirja-asiamiehet
Salpausselän kirjailijoiden jäsen Ulla Laine vetää sanataideryhmää Orimattilassa.
Kirjoittamista opiskellaan tulevana lukuvuonna usean yhdistyksemme jäsenen johdolla.
Arja Kotirannalta ilmestyy tänä kesänä uusi, Lappi-aiheinen runokirja, "Roudan jälkeen – Kuvia ja runoja Lapista". Kirjan kustantaja on Osuuskunta Smartisti.
Annika Eräpuroa oli kuulemassa runsaasti jäseniä. Kevään jäsentapaamisessa vieraili myös edustajia Kanta-Hämeen kirjailijayhdistys Vana-66 ry:stä ja Etelä-Hämeen kirjoittajayhdistys Janakista.