Abracadabra! Marja Aholta tuli lastenkirja

24.9.2015Abracadabra! Sirkus sekoittaa kaupungin -kirja on julkaistu

Salpausselän kirjailijoiden lastenkirjailija Marja Aho jatkaa 6-11-vuotiaille pojille kirjoittamista ja kirjojensa kuvittamista.

Myllylahden kustantama Abracadabra! Sirkus sekoittaa kaupungin -kirja on juuri ilmestynyt. Kirjaa saa tilattua kustantajalta, mutta myös muun muassa Suomalaisesta kirjakaupasta.

 

Huumorilla sirkuksen esiripun taakse

Abracadabra! Sirkus sekoittaa kaupungin -kirjan kuvaus Myllylahden nettisivulta:

"Abrakadabra! Sirkus sekoittaa kaupungin vie lapset seikkailun ja huumorin siivittämänä sirkuksen kiehtovaan maailmaan. 6–11-vuotiaille suunnattu teos kurkistaa myös esiripun taakse, sirkuksen pitkiin perinteisiin.

Sirkus Spektaakkeli on saapunut kaupunkiin. Ystävykset Allu ja Riku odottavat innolla esitykseen pääsyä.  Ennen näytöstä pojat tutustuvat sirkuksen erikoiseen esiintyjäkaartiin ja saavat kuulla sirkustirehtööri Maximukselta, että sirkusta vaivaa käsittämätön epäonni. Maailmankuulut esiintyjät epäonnistuvat nolosti tempuissaan. Taikauskoinen sirkusväki tekee kaikkensa, jotta epäonni poistuisi sirkuksen yltä ennen kuin jäljellä olisi vain yksi vaihtoehto – rakkaan sirkuksen sulkeminen.

Allu ja Riku epäilevät, että outojen sattumusten taustalla on muutakin kuin epäonnea ja vanhoja taikauskomuksia. Mutta mitä? Siitä he päättävät ottaa selvää yhdessä sirkustirehtöörin pojan, Maximin kanssa.

Lopulta yksi sirkuslaisista järjestää yllätyksen, joka sekoittaa koko kaupungin!"

--

Lue myös tämä

Juttu 22.9.2015 Etelä-Suomen Sanomissa Marja Ahosta

Lahtelainen Marja Aho on pienen kustantajan unelma

 

- S.P -