Virittäydy kirjoitustaajuudelle Tuulikki Norrlinin kanssa

5.8.2015

Tuulikki Norrlin
Tuulikki Norrlin

Yhdistyksemme varapuheenjohtaja Tuulikki Norrlin ohjaa kahta Luovan kirjoittamisen ryhmää ja Elämäntarinaviikonloppukurssia Harjulan kansalaisopistossa, Lahdessa, sekä kirjallisuusterapeuttisia Iloa sanoista ja tarinoita elämästä -ryhmiä MielenKiinto Oy:n tiloissa, Lahdessa.

 

Viritystä kirjoitustaajuudelle

Harjulan kansalaisopiston uusi lukukausi käynnistyy taas syyskuun alussa. Luovan kirjoittamisen ryhmiä on tänä lukuvuonna kaksi: perinteiseen tapaan tiistaisin klo 10.00 – 11.30 kokoontuva ryhmä ja torstaisin aivan uusi ryhmä klo 18.15 – 19.45. 

Syyspuolella on tarjolla myös elämäntarinaviikonloppu 3. – 4.10. Ohjaajana näissä ryhmissä on Tuulikki Norrlin, luovan kirjoittamisen ohjaaja ja kirjallisuusterapiaohjaaja. 

Ilmoittautuminen Harjulan ryhmiin alkaa tiistaina 25.8. Kysy lisää Tuulikilta: p. 0400 820072 

tai tuulikki_norrlin(at)msn.com

 

Iloa sanoista ja tarinoita elämästä

Lahdessa ovat aloittaneet kokoontumisensa myös kirjallisuusterapeuttiset ryhmät. Niissä ei tavoitella hiottua kaunokirjallista tulosta, vaan avataan reittejä kirjoittamiselle ja muistoille – ilon kautta ja ilman punakynää. Ensimmäinen Iloa sanoista –ryhmä on jo käynnissä.

Seuraava ryhmä, joka syventyy omaan elämäntarinaan ja muistoihin, aloittaa maanantaina 28.9. klo 18.30 MielenKiinto Oy:n tiloissa, Mariankatu 19 B 37, Lahti. Se kokoontuu kuusi kertaa aina kahdeksi tunniksi kerrallaan. 

Syyslomatauon vuoksi viimeinen kokoontuminen on maanantaina 9.11. Iloa sanoista –viikonloppu järjestetään MielenKiinto Oy:ssä 14. – 15.11. Ohjaajana toimii Tuulikki Norrlin 

p. 0400 820072 tai tuulikki_norrlin(at)msn.com 

Lue lisää verkkosivuilta: http://www.sanakaiku.fi/3

Liitteet