Sandberg jatkaa puheenjohtajana

13.2.2014

Salpausselän kirjailijat r.y:n 2014 johtokunta, joka on sama kuin viime vuonna. Vas. Eija Piekkari, Mila Teräs, Sirpa Papinaho, Timo Sandberg, Merja Toivanen, Anneli Seppälä, Tuulikki Norrlin ja Tuula Mai Salmela.
Kuva: Heikki Saure
Salpausselän kirjailijat r.y:n 2014 johtokunta, joka on sama kuin viime vuonna. Vas. Eija Piekkari, Mila Teräs, Sirpa Papinaho, Timo Sandberg, Merja Toivanen, Anneli Seppälä, Tuulikki Norrlin ja Tuula Mai Salmela. Kuva: Heikki Saure

Vuoden johtolanka 2014 -palkinnon torstaina 13.2.2014 pokannut nastolalainen Timo Sandberg valittiin yksimielisesti jatkamaan Salpausselän kirjailijoiden puheenjohtajana yhdistyksen vuosikokouksessa keskiviikkona 12.2.2014.

Johtolanka-palkinnon Sandberg sai Mustamäki-romaanillaan, joka ilmestyi viime vuonna ja joka sijoittuu 1920-luvun Lahteen. Sandberg jatkaa Salpausselän kirjailijoiden luotsaamista kolmatta kauttaan ja saman johtokunnan kanssa, joka oli viime vuonna. 

Varapuheenjohtaja on lahtelainen Tuulikki Norrlin, joka on myös yhdistyksen tiedotusvastaava. 

Tiedotuksesta yhdistyksen nettisivuilla vastaa Vantaalle muuttanut Sirpa Papinaho

Arkistonhoitajana jatkaa lahtelainen Anneli Seppälä

Muina johtokunnan jäseninä jatkavat dekkaristit Eija Piekkari Hollolasta sekä Tuula Mai Salmela Lahdesta ja orimattilalainen lastenkirjailija Mila Teräs.

Sihteeri, rahastonhoitaja on lahtelainen Merja Toivanen.